Hopp til innhold

Om Oss

Glåmdal begravelsesbyrå er et begravelsesbyrå som betjener Kongsvinger og de nærliggende kommunene.

John-Arild Kordahl har drevet byrået sammen sin kone, Mary Synnøve siden oppstarten. Fra 1. januar 2017 er byrået blitt en del av Begravelsesbyrået Kordahl & Toverud, der John-Arild også har jobbet i over 10 år. Glåmdal begravelsesbyrå skal være til stede å bistå mennesker som har mistet en av sine kjære også i åra som kommer.

bilde

John-Arild Kordahl

Bårebilen, en Mercedes R.

bilde

Som begravelsesbyrå tilrettelegger vi alle de praktiske gjøremål etter et dødsfall. Vårt ønske er å være til hjelp og støtte i en vanskelig livssituasjon, slik at dere som pårørende får en personlig, trygg og verdig avskjedsseremoni.

Vi er tilgjengelige i alle Glåmdalskommunene, dvs. Kongsvinger, Eidskog, Odal, Nes, Grue, Åsnes og Våler.  Vi tilrettelegger også begravelser andre steder når det er ønskelig. I blant har vi seremonier både i Elverum og Hamarregionen, og Akershus og Oslo.  

Glåmdal begravelsesbyrå er en del av Begravelsesbyrået Kordahl & Toverud på Flisa. Her har hver av medarbeiderne mer enn 35 års bransjeerfaring, noe som bidrar til faglig kompetanse og trygg og profesjonell yrkesutøvelse. Selv om vi er to ulike avdelinger har vi felles vaktordning.

Ring oss hvis noe er uklart.
Vi har 24 timers vaktordning – telefon: 918 00 555


bilde

(Bildet viser et utsnitt av Kongsvinger.)

Ta gjerne kontakt med oss.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter