Hopp til innhold

Nyttige linker

Noen å snakke med

Sorg, savn og ensomhet er vondt å oppleve. Vi i begravelsesbyrået formidler gjerne kontakt med sorggrupper, prester, pastorer, sjelesørgere, leger, psykologer, og andre når det er ønskelig.

I Kongsvinger har Vinger Menighet ansatt diakon som tilrettelegger sorggrupper og står til rådighet hvis noen ønsker samtale.
Vi formidler gjerne kontakt.

Andre som gir hjelp i sorgen:

Tro & Livssyn

Minnegaver

Sorgen er stor når et familiemedlem eller en venn går bort. Det hele føles ofte så meningsløst og urettferdig. Midt i sorgen og savnet, kan det være fint å gjøre noe med varig verdi. En minnegave kan for noen være en god løsning. En minnegave, betyr at man i stedet for blomster velger å ære avdøde med en pengegave til et verdig formål. En slik minnegave kan spre glede og takknemlighet i lang tid.

Det er de pårørende som avgjør om det skal gies minnegave og i så fall hvilke formål gaven skal gå til. For noen er det naturlig å velge en institusjon eller avdeling avdøde hadde et forhold til - eller forskning knyttet til spesielle sykdommer. Andre gir til interesseforeninger eller kirkelig arbeid. Det kan være lokale kirker, arbeid for barn og unge, nødhjelpsarbeid, misjon, rusmiddelomsorg etc.

Dødsannonser / minnesider på nett

Noen av våre samarbeidspartnere

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter